STEAMSCHOOL moerdijk

STEAMschool Moerdijk

Op 1 januari 2020 openen wij de deuren van STEAMschool Moerdijk. STEAMschool Moerdijk is een initiatief van Sine  in samenwerking met basisschool De Boemerang uit Zevenbergen met als doel jonge mensen vanaf 6 jaar op een aantrekkelijke en laagdrempelige manier kennis te laten maken met Coding, Tinkering en Creatieve Technologie. 

Zo leer je je eigen game en animatie coderen, ga je aan de slag met de micro:bit en de makeymakey, maak je je eigen vectorArt met Inkscape en laat je je zelfgemaakte kunstwerken leven met Physical Computing met behulp van de Raspberry Pi. Bij de STEAMschool Moerdijk wordt nieuwe kennis op het gebied van wetenschap, technologie, techniek en de kunsten op een natuurlijke manier aan elkaar gekoppeld zodat er een wereld vol verwondering, ontdekken, onderzoeken en experimenteren en maken voor je opengaat! Maak kennis met al die nieuwe mogelijkheden en vergroot je wereld. Maak het met STEAM!

STEAMschool Moerdijk biedt kwalitatief hoogwaardig onderwijs aan en zal zich richten op de uren buiten de reguliere schooltijden; daarmee maken we delen van het curriculum Steam-onderwijs toegankelijk voor elk kind, ongeacht de school waarop de kinderen zitten. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Christel Evers van Sine.

Denk je nu al…dit is echt iets voor mij! Vul dan geheel vrijblijvend het STEAMschool Moerdijk interesseformulier in. Hopelijk zien en spreken wij elkaar tijdens de aftrap van STEAMschool Moerdijk.

De STEAMschool Moerdijk bijeenkomsten vinden elke week plaats op woensdagmiddag van 14:30 uur tot 16:30 en op woensdagavond van 18:30 uur tot 20:30 uur uur op basisschool de Boemerang, de Meeren 1 in Zevenbergen, het maximaal aantal kinderen per bijeenkomst/groep is  12.

De eerste kennismakingsles is gratis, tarieven voor deelname ter introductie zijn: €70 per maand of €170 per kwartaal. 

Tot ziens bij STEAMschool Moerdijk.

Christel 

De Steamschool Moerdijk brochure kun je hieronder downloaden.