Codeschool moerdijk

Codeschool Moerdijk

Op 1 januari 2020 openen wij de deuren van Codeschool Moerdijk. Codeschool Moerdijk is een initiatief van Sine en basisschool De Boemerang uit Zevenbergen met als doel jonge mensen vanaf 6 jaar op een aantrekkelijke en laagdrempelige manier kennis te laten maken met Coding, Tinkering en Creatieve Technologie.

Codeschool Moerdijk biedt kwalitatief hoogwaardig onderwijs aan en zal zich richten op de uren buiten de reguliere schooltijden; daarmee maken we delen van het curriculum Steam-onderwijs toegankelijk voor elk kind, ongeacht de school waarop de kinderen zitten. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Christel Evers of Marc Embrechts (directeur basisschool De Boemerang). 

Denk je nu al…dit is echt iets voor mij! Vul dan geheel vrijblijvend het Codeschool Moerdijk interesseformulier in. Hopelijk zien en spreken wij elkaar tijdens de aftrap van Codeschool Moerdijk.

De tarieven voor deelname zijn momenteel nog niet bekend wat we wel alvast willen verklappen is dat de eerste kennismakingsles geheel gratis zal zijn. Daarmee bieden we kinderen en ouders de kans om te ervaren of Codeschool Moerdijk aansluit bij de interesses en verwachtingen. 

De naam Codeschool Moerdijk is nu nog een werktitel. Je kunt bij ons terecht voor meer dan het  leren programmeren alleen. Heb je ideeën voor een betere en meer passende naam  laat het ons weten door contact met ons op te nemen. 

Tot ziens bij Codeschool Moerdijk.

Christel en Marc